Info@Joel225.org
svenska språket
Vårt uppdrag: Som kristen gemenskap, vi proaktivt engagera och bejaka män och kvinnor över hela världen som upplever samma kön, ett konstant bön stöd som uppmuntrar relations healing, sexuell nykterhet och andlig tillväxt.
 
 
Vår vision: Vår vision är att vara en äkta kristen gemenskap som välkomnar män och kvinnor från alla nationer och religioner som delar gemensamma mål att växa i tro, hopp och kärlek. Vi vet av erfarenhet och förkunna utan att tveka att det första steget i att uppleva verklig glädje och lycka i detta liv och i nästa är att helt ge upp våra liv till Gud.
 
Vi stärker kontinuerligt och ge varandra för att hitta helande för emotionella och relationella sår, erfarenhet ge och ta emot riktiga kärlek, och lever allt mer offensivt med äkta glädje i harmoni med vår tro. Denna organisation föddes ur våra personliga erfarenheter med den obestridliga sanningen att emotionella och relationella healing är möjligt och att vi alla är skapade för helighet och kyskhet enligt vår stat i livet.
Joel 2:25 möten hålls lokalt och i stort sett genom små grupper och videokonferenser.
j002009.jpg

ALL participants are required to sign this form before gaining access to a Joel 2:25 video-conference, forum, or meeting:

Click Here to Sign Electronically
Joel 2:25 Participation
Agreements & Liability Release

Joel 2:25 International, Inc.
P.O. Box 118453
Carrollton, Texas 75011, USA